سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مجله آنلاین

قطعات سخت‌افزاری شناخته نشده در Device Manager

ویندوز قادر به شناسایی بیشتر قطعات سخت‌افزاری و دانلود درایور برای آن‌ها به صورت خودکار است. هنگامی که این فرآیند موفقیت‌آمیز نباشد، یا شما قابلیت دانلود خودکار درایور را غیرفعال کرده باشید، خودتان باید قطعه سخت‌افزاری را شناسایی و درایور مناسب را برای آن پیدا و نصب کنید.

Device Manager

قطعه سخت‌افزاری شناخته نشده را مشخص کنید

اطلاعات مربوط به قطعات سخت‌افزاری شناخته نشده را در Device Manager می‌توانید مشاهده کنید. برای باز کردن این بخش در ویندوز 10، 8,1 یا 8، در گوشه پایین سمت چپ صفحه کلیک راست کنید یا کلید لوگوی ویندوز را همراه با کلید X فشار دهید و سپس Device Manager را انتخاب کنید. در ویندوز 7، کلید لوگوی ویندوز را همراه با کلید R فشار دهید، در پنجره باز شده devmgmt.msc را بنویسید و سپس کلید اینتر را فشار دهید. برگه Device Manager از کنترل پنل و یا با جستجو در منوی شروع یا صفحه شروع نیز قابل دسترسی است.

قطعات شناخته نشده و سایر قطعاتی که کار نمی‌کنند، در قسمت Other Devices (سایر قطعات) قرار می‌گیرند. در کنار آیکون هر قطعه دارای مشکل، یک علامت تعجب زرد وجود دارد.

چنین قطعاتی اغلب نام «دستگاه شناخته نشده» (Unknown device) به آن‌ها داده می‌شود، اما گاهی اوقات نام آن‌ها شامل توصیف‌های بیشتری نیز است. برای هدف ما، تفاوت مهم نیست. هر چند که ممکن است ما قادر به دیدن نام قطعه باشیم، ویندوز آن قطعه را نمی‌شناسد و ما هم درایور مورد نیاز برای آن قطعه را نمی‌شناسیم.

نصب درایور از طریق device manager

شناسه سخت‌افزاری قطعه شناخته نشده را پیدا کنید

 علامت تعجب در دیوایس منیجر

قطعه را شناسایی کنید. بر روی قطعه شناخته نشده راست کلیک کنید و گزینه Properties را انتخاب کنید تا اطلاعات بیشتری را مشاهده کنید.

شناسایی درایورهای نصب نشده

ویندوز به شما اطلاع خواهد داد که برای این قطعه درایور مناسبی ندارد، برای این خطا، کد خطا 28 نشان داده می‌شود.

نصب درایور از طریق device manager

بر روی تب Details کلیک کنید، روی جعبه Property کلیک کنید و Hardware Ids را در لیست انتخاب کنید. ویندوز اطلاعات زیاد دیگری در مورد این قطعه را در اینجا به شما نشان می‌دهد، از جمله شماره شناسایی که به شناسایی قطعه کمک می‌کند.

معمولا لیستی از رشته‌های طولانی را مشاهده خواهید کرد. آن‌ها در واقع شماره شناسایی منحصر به فرد متناظر با قطعه سخت‌افزاری هستند.

با استفاده از موتور جستجوی مورد علاقه خود، شماره شناسایی سخت‌افزار را در وب جستجو کنید. شما باید نام قطعه سخت‌افزاری شناخته نشده را پیدا کنید و با استفاده از این اطلاعات، درایور مورد نظر را به دست آورید.

در اینجا می‌بینید که قطعه مورد نظر Nexus 4 یا Nexus 7 (2013) با قابلیت USB Debugging است، بنابراین ما نیاز به نصب درایور ADB داریم. سپس، ویندوز واسط ADB را تشخیص می‌دهد و پس از نصب درست، قطعه توسط ویندوز شناخته خواهد شد.

نصب درایور

بعد از پیدا کردن درایور برای قطعه سخت‌افزاری، آن را نصب کنید. درایور را با استفاده از فایل نصب‌ استاندارد آن نصب نمایید.

رفع مشکل باز نشدن device manager

اگر مجبور به نصب دستی درایور هستید، شاید درایور در حال حاضر بر روی سیستم شما نصب باشد، می‌توانید از دکمه Update Driver در پنجره Properties استفاده کنید. اگر درایور پیش از این روی سیستم شما نصب شده است، بر روی لینک Borrows my computer for driver software کلیک کرده و یک درایور نصب شده را انتخاب کنید.

قطعات را به صورت خودکار شناسایی و درایورها را نصب کنید

ویندوز تلاش می‌کند تا به طور خودکار درایورها را نصب کند، درایورهای مناسب را جستجو و آن‌ها را از به‌روزرسانی‌های ویندوز دانلود می‌کند. ویندوز سخت‌افزار را شناسایی و درایورها را نصب می‌کند، بنابراین لازم نیست شما این کار را انجام دهید. اگر این ویژگی را غیرفعال کرده باشید، ممکن است با قطعات شناخته نشده بیشتری مواجه شوید.

برای بررسی اینکه آیا این ویژگی فعال است یا غیرفعال، کنترل پنل را باز کنید و روی View devices and printers در قسمت Hardware and Sound کلیک کنید. روی دستگاهی که نشان دهنده کامپیوتر شما است، راست کلیک کرده و گزینه Device installation settings را انتخاب کنید.

اطمینان حاصل کنید که (Yes, do this automatically (recommended یا حداقل Always install the best driver software from Windows Update انتخاب شده است. این موارد تنظیمات پیش‌فرض هستند، و اجازه می‌دهند ویندوز درایورها را دانلود و به صورت خودکار سخت‌افزارهای جدید را پیکربندی کند.

کارت گرافیک در device manager

پس از فعال کردن این تنظیم، بر روی دکمه Update Driver در پنجره properties در Device Manager کلیک کنید. شما می‌توانید درایورها را از به‌روزرسانی ویندوز جستجو کنید، این کار به صورت خودکار پس از اتصال قطعه سخت‌افزاری جدید به کامپیوتر انجام می‌شود، اما اگر این ویژگی را دوباره فعال کرده باشید، ممکن است بخواهید آن را امتحان کنید.

به‌روزرسانی ویندوز هر درایوری برای هر دستگاهی که تا کنون ایجاد شده است را ندارد. گاهی اوقات شما باید درایور را با خود داشته باشید.

پس از نصب مجدد ویندوز بر روی یک کامپیوتر، معمولا با مشکل قطعات سخت‌افزاری شناخته نشده مواجه خواهید شد. اگر ویندوز نتواند همه درایورهای سخت‌افزاری کامپیوتر شما را پیدا کند، باید درایورها را پیدا و سپس خودتان آن‌ها را نصب کنید. این مشکلات بعدا ایجاد نخواهند شد، مگر اینکه اجزای کامپیوتر خود را ارتقا دهید یا دستگاه‌های دیگری را به آن متصل کنید.

 

منبع: چطورپدیا